English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 21.5.2024
Svátek slaví Monika, zítra Emil.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 21.5.2024
Svátek slaví Monika, zítra Emil.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



O lásku nepřestávej bojovat. Kdo nebojuje, nikdy nevyhraje.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Dělám vše pro to, aby se můj zdravotní stav zlepšil. ”


Myšlenky moudrých

čínské př.

Není to víno, co činí člověka opilým - je to on sám.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Horoskop na dnes

zpět

Aktuální horoskopy na každý den! Náš horoskop napoví, čemu by se jednotlivá znamení měla vyvarovat.
Mimo obecný popis znamení zvěrokruhu lze z hvězd vyčíst i aktuální denní prognózu.
Horoskop pro vaše znamení na vás čeká pod konkrétní ikonou.

Vyberte znamení horoskopu:

Beran
(21.3.-20.4.)

Býk
(21.4.-21.5.)

Blíženci
(22.5.-21.6.)

Rak
(22.6.-22.7.)

Lev
(23.7.-22.8.)

Panna
(23.8.-22.9.)

Váhy
(23.9.-23.10.)

Štír
(24.10.-22.11.)

Střelec
(23.11.-21.12.)

Kozoroh
(22.12.-20.1.)

Vodnář
(21.1.-20.2.)

Ryby
(21.2.-20.3.)


Horoskop na dnes - 21.5.2024

Beran / (21.3.-20.4.)

Dnes možná zatoužíte po dovolené a budete si pohrávat s myšlenkami na nějaký letecký zájezd. Vaše mysl se může obracet k místům, jako jsou Indie, Egypt, Izrael nebo Irsko, protože by vás zajímalo, jaké to je vstoupit na posvátnou půdu v těchto zemích. Nepohrávejte si jen s tou myšlenkou. Už dávno máte nárok na dovolenou a takový výlet by vyhovoval vaší duchovní povaze.
» Beran horoskop na zítra..

Býk / (21.4.-21.5.)

Teď je ten správný okamžik vymanit se ze vztahů, jimž už dávno odzvonilo. Nebude to snadné, ale musíte. Ve vašem profesním a soukromém životě, jste až příliš nerozhodní a těžko se zbavujete hnusných situací a závazků. Máte strach z toho, abyste lidem neubližovali a neštvali je. Ale nakonec ublížíte leda sobě. Přiřaďte větší váhu vašim potřebám a jděte svou vlastní cestou.
» Býk horoskop na zítra..

Blíženec / (22.5.-21.6.)

Přicházející energie vás dnes snadno pozvedne náladu. Můžete být požádáni, abyste v práci zůstali přesčas. Neslibujte to, co nemůžete splnit. Vaše slova budou brána vážně a vy nemůžete klamat lidi, aby si mysleli, že se něco uskuteční, když víte, že tomu tak není. Víte, jak se situace bude vyvíjet. Důvěřujte si, bez ohledu na okolnosti.
» Blíženec horoskop na zítra..

Rak / (22.6.-22.7.)

Nechte dnes věci vyjít napovrch. Konečně je řada na vás, vstaňte a řekněte nahlas, co cítíte. Nenechte ostatní, aby vás zatlačili do kouta. Klíčem úspěchu je hluboce prozkoumat vaši bystrou mysl a sdílet s ostatními neuvěřitelné závěry a poznání, ke kterým jste došli. Nenechte se překvapit, když vaše činy vyvolají u někoho napětí. Nenechte se odradit od toho, v co věříte, že je správné dělat.
» Rak horoskop na zítra..

Lev / (23.7.-22.8.)

Dnes dostanete příležitost, být na sebe hrdí. Ale nedávejte věcem příliš volný průběh. Ne příliš často si dovolíte tu trochu narcismu. Všechno, co řeknete, bude trefné a lidé vám to dají znát. Pro jednou vám dávají hvězdy příležitost posílit své ego, tak toho využijte.
» Lev horoskop na zítra..

Panna / (23.8.-22.9.)

Dnešek by mohl být den, na který jste tak dlouho čekali. Uvědomte si, že máte mírnou, srdečnou povahu, nezbytnou k výmluvnosti, díky které si prorazíte cestu v jakékoliv situaci. Vskutku, pokud existuje něco, k čemu je potřeba najít řešení, teď je správný čas urovnat věci. Lidé budou všímavější k vaší dobré povaze a pečujícím vlastnostem.
» Panna horoskop na zítra..

Váhy / (23.9.-23.10.)

Neměli byste se ani snažit hledat rozumné vysvětlení pro to, co se děje. Neexistuje pouze jedno. Nenechte se unést přílivem emocí z minulosti, který proudí vaším tělem a duší. Neexistuje žádný způsob, jak je ovládnout - musí vyjít ven. Místo toho využijte čas k obnovení vaší síly v soukromí vašeho domova nebo u přátel
» Váhy horoskop na zítra..

Štír / (24.10.-22.11.)

Jste zodpovědní za vaše zdraví. Jste jedním z mála, kdo pravidelně cvičí a jí nutričně vyvážená jídla. Dnes byste možná rádi rozšířili vaše lékařské znalosti. Jestli jste zrovna nachlazení nebo bojujete s alergií, zvolte k léčení nějakou alternativní medicínu. Stávají se čím dál víc dostupnými. Čínské bylinky a akupunktura budou léky nového věku.
» Štír horoskop na zítra..

Střelec / (23.11.-21.12.)

Je důležité se zcela tvrdě podívat realitě do očí, co vlastně od života čekáte? Malá sebeanalýza ještě nikdy nikomu neublížila, zvlášť pokud se cítíte, jako byste nikam nepatřili. Ale máte tendenci, být k sobě až příliš kritičtí. Zkuste dnes potlačit ten tenký hlásek v hlavě, co vám říká, že je všechno špatně.
» Střelec horoskop na zítra..

Kozoroh / (22.12.-20.1.)

Dnes je úžasný den, během kterého byste mohli zjistit, že věci jdou jako po másle. Zaujímáte tvrdohlavý přístup, který vám pomůže ve vašem podnikání. Dřív, než uděláte krok směrem vpřed, ujistěte se, že máte pevnou půdu pod nohama. Máte tu schopnost zdolat jakoukoliv horu, tak nazujte boty a dejte se do toho.
» Kozoroh horoskop na zítra..

Vodnář / (21.1.-20.2.)

Pečujte o sebe a vaše potřeby. Ujistěte se, že je postaráno o vaše emoce, před tím, než se pokusíte léčit city ostatních. Vaše pocity jsou dnes mocné a rozmařilé. Možná zjistíte, že lidé odporují tomu, čemu ve skutečnosti věří. Buďte silní. Nečekejte až do poslední minuty, než někomu řeknete, co si opravdu myslíte.
» Vodnář horoskop na zítra..

Ryby / (21.2.-20.3.)

Existuje několik důležitých otázek, které budete muset vyřešit. Co se týče lásky a romantiky, měli byste převzít iniciativu do vlastních rukou. Buďte průbojní a uspokojte své potřeby. Ujistěte se, že vám vyhovuje stav věcí, nebo je jednoduše změňte. Dnešek je o vaší aktivitě. Pokuste se sjednat mír prostřednictvím vaší opravdové rozhodnosti možná zjistíte, že věci ve skutečnosti nejsou tak černé, jak se zdály být v posledních několika dnech. Toto je příležitost, dopřát odpočinek vašemu tělu a nechat pracovat vaši mysl a fantazii. Dejte si horkou koupel a vypněte na chvíli. Dejte odpočinout vašemu mozku a oprostěte se od vašich povinností. Nedělejte si starosti s tím, co musíte udělat zítra. Žijte okamžikem.
» Ryby horoskop na zítra..


Vyzkoušejte také:
ZvěrokruhDenní horoskopTýdenní horoskopLáskaKariéraRodinaOsobnostHoroskopy 2023Horoskopy 2024


Články na téma zvěrokruhu:Znamení kamarádky prozradí, zda to bude přátelství na celý životCyklický horoskopZhubněte rychle za pomoci hvězdPatříte mezi nejvíc empatická znamení zvěrokruhu?Která znamení budou muset překonat největší překážky, aby mohla být spolu?Poznejte nejvzácnější znamení zvěrokruhu
Diskutujte na téma :

Anonym Anonym willy xox... / (06.03.24)
Myluju astrologi chci bít kepler. To bil expert. Jupý.

Anonym Kouzelník Maxmiliá... / (30.09.23)
Tyto předpovědi mi naprosto změnily život. Chci se stát věštcem.

Anonym anonimička / (13.06.23)
Super! To naprosto sedí!



Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)